El Montsec ja té el seu postre; una galeta de mel, pol·len i herbes

Ha estat creada per alumnes de grau mitjà de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida

Imatge de les noves galetes del Montsec
Imatge de les noves galetes del Montsec | Escola Hoteleria i Turisme
03 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:44h
El Montsec ja té un altre atractiu per captar més turistes. El reclam, en aquest cas, és gastronòmic i té forma de galeta.

Alumnes del segon any del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida han creat la "galeta del Montsec", una peça de reposteria que sortirà a la venda en les properes setmanes i que ha estat elaborada juntament amb l'obrador de Torrons i Mel Alemany.

La nova galeta porta mel, pol·len i herbes aromàtiques del Montsec i ha estat creada durant 15 mesos per Arsalan Mehboob, Adriana Lourenço i Maria José Ramos. Aquesta creació gastronòmica va guanyar el passat 23 d'abril el 2n premi en la categoria de projectes innovadors del Concurs Territorial dels Premis Impuls FP.