03
de juny
del
2021
Actualitzat
a les
9:44h
El Montsec ja té un altre atractiu per captar més turistes. El reclam, en aquest cas, és gastronòmic i té forma de galeta.
Alumnes del segon any del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida han creat la "galeta del Montsec", una peça de reposteria que sortirà a la venda en les properes setmanes i que ha estat elaborada juntament amb l'obrador de Torrons i Mel Alemany.
La nova galeta porta mel, pol·len i herbes aromàtiques del Montsec i ha estat creada durant 15 mesos per Arsalan Mehboob, Adriana Lourenço i Maria José Ramos. Aquesta creació gastronòmica va guanyar el passat 23 d'abril el 2n premi en la categoria de projectes innovadors del Concurs Territorial dels Premis Impuls FP.
Alumnes del segon any del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida han creat la "galeta del Montsec", una peça de reposteria que sortirà a la venda en les properes setmanes i que ha estat elaborada juntament amb l'obrador de Torrons i Mel Alemany.
La nova galeta porta mel, pol·len i herbes aromàtiques del Montsec i ha estat creada durant 15 mesos per Arsalan Mehboob, Adriana Lourenço i Maria José Ramos. Aquesta creació gastronòmica va guanyar el passat 23 d'abril el 2n premi en la categoria de projectes innovadors del Concurs Territorial dels Premis Impuls FP.