El CiviCar registra 163 aparcaments en doble filera en només 15 dies

Del 13 al 28 de maig han enxampat un total de 301 infraccions

03 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:55h
Imatge del CiviCar
Imatge del CiviCar | Paeria Lleida
La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa millor, des de fa quinze dies, els vehicles que estan mal estacionats. La posada en funcionament del CiviCar s'ha convertit en poc menys que un malson per aquells conductors assidus a la doble filera, per bé que la policia encara no multa. Ho farà a partir del 7 de juny. El nou vehicle de la policia local ha detectat un total de 163 vehicles estacionats en doble filera en tan sols 15 dies, del 13 al 28 de maig.

Des de la Paeria de Lleida s'informa també que s'han registrat 72 vehicles aparcats en vies senyalitzades amb senyals de prohibició, 36 en voreres o passos de vianants i 11 ocupant el carril o el carril bus. En aquest sentit, durant el citat període de temps es van anotar 301 infraccions.

Les vies on més es va trobar amb aquests actes incívics són el carrer Segrià, Cristòfol de Boleda, Segòvia, passeig de Ronda, avinguda València, Riu Ebre, Rambla Ferran, Doctora Castells i avinguda Prat de la Riba.

L’ajuntament enviarà cartes d’advertiment als conductors que cometin una infracció de trànsit i siguin enxampats amb el nou dispositiu CiviCar.