Equipaments

La Paeria es referma en l'alberg de Pardinyes i en facilitar un geriàtric

Govern i veïns obren el diàleg per encaixar les pretensions en la construcció dels dos equipaments

per Àlvar Llobet, Lleida | 2 de juny de 2021 a les 10:35 |
Imatge de la reunió d'aquest dimarts | Paeria Lleida
La Paeria de Lleida i els veïns de Pardinyes s'han reunit aquest dimarts per enfilar solucions en relació a l'alberg per a temporers i sense-sostre i la residència per a gent gran.

L’Ajuntament de Lleida s'ha compromès a facilitar la construcció d’un equipament per a la gent gran al barri i així ho ha traslladat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, als representants de l’AV Orvepard i de la Plataforma de Defensa de la Residència de Pardinyes. El batlle ha proposat construir un geriàtric o un equipament parcial en una parcel·la propera a la del carrer Josep Pallach, on s'hi pretén construir l'alberg.


El Paer en cap ha destacat el tarannà dialogant dels veïns participants en la trobada i ha agraït la seva voluntat d’entesa: “Agraeixo vivament la reunió mantinguda amb Orvepard i la plataforma, ens hem reconegut la capacitat de dialogar i aquest és el camí per treballar plegats per un projecte que compartim que és necessari per al barri i que comptarà amb el suport de la Paeria”.

Per la seva banda, el portaveu de la plataforma veïnal, Fernando Alonso, ha indicat haver sortit "satisfets" de la reunió perquè s'ha "obert una via de diàleg amb el consistori". Tot i això, el col·lectiu de Pardinyes segueix reivindicant la construcció de la residència per a la gent gran al solar del carrer Josep Pallach, un indret que no està molt allunyat del que proposa la Paeria.

 

 

Participació