L'exfutbolista del Barça, Gabri, nou entrenador del Lleida Esportiu

En menys d'un any ha estat tècnic de l'Andorra i de l'Olot, que ha baixat dues categories de cop

Gabriel Garcia serà el nou entrenador del Lleida
Gabriel Garcia serà el nou entrenador del Lleida | @AFCAJax
01 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:35h
L'exfutbolista del Barça, Gabri Garcia, serà el nou entrenador del Lleida Esportiu la temporada vinent. Gabri substituirà Molo i arriba a la capital del Segrià després de ser el tècnic de l'Andorra de Gerard Piqué, que el va fer fora a meitat de temporada, i de l'Olot, equip que ha acabat baixant a la Tercera Divisió.

El Lleida Esportiu és, doncs, el tercer equip del tècnic en menys d'un any. Nascut a Sallent el 1979, Gabri va ser jugador del Barça fins l'any 2006. Posteriorment va jugar a l'Ajax d'Amsterdam, al Lausanne i al Sión, equip amb el que va debutar a les banquetes. La del Lleida és la quarta aventura del gironí com a entrenador i el vuitè de la història del Lleida Esportiu després de Vicente, Seligrat, Idiakez, Siviero, Albadalejo, Oliva i Molo. Cap d'ells ha aconseguit assolir l'objectiu dels germans Esteve; pujar a la Segona A.

El tècnic firmarà un contracte fins al 2024 i arriba al Camp d'Esports en un context de canvi de cicle al club després del descens a la Segona Divisió RFEF, la quarta categoria del futbol espanyol. El president del club, Albert Esteve, va anunciar la setmana passada que l'entitat tindria nous propietaris i que hi hauria una ampliació de capital.