Ataquen per segon cop en dos mesos el cotxe del regidor Sergi Talamonte

L'edil de Transició ecològica de la Paeria és víctima dels veïns que rebutgen el projecte porta a porta i assegura que aquest assetjament no el doblegarà

Imatge del cotxe de Talamonte embrutat
Imatge del cotxe de Talamonte embrutat | Sergi Talamonte
29 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:45h
Sergi Talamonte, regidor d'Habitatge i Transició Ecològica de la Paeria de Lleida, ha denunciat aquest dissabte un nou atac al seu vehicle. En un missatge al seu compte de Twitter, el tercer tinent d'alcalde del consistori ha penjat les imatges del turisme, embrutat en diverses finestres.

No és la primera vegada que Talamonte pateix atacs al seu cotxe. A finals de març, l'edil ja va denunciar que el seu vehicle havia estat ruixat amb oli de cuina, i va recordar que l'educadora de la recollida porta a porta, el projecte que lidera i que ha generat rebuig entre alguns veïns de la ciutat, també va ser víctima d'un atac. En el seu cas li van punxar les rodes de la bicicleta i li van enganxar al manillar un folletó en el qual s'explicava el projecte que impulsa l'edil del Comú de Lleida.

El regidor ha assegurat que aquests atacs "no doblegaran" la seva convicció de "seguir fent el millor per la ciutat".

Aquest nou acte vandàlic es dona en un context d'assetjament contra alguns membres del govern de Lleida, diana d'algunes protestes veïnals. L'alcalde, Miquel Pueyo, va haver de sortir escortat de la Llotja a inici d'aquest mes degut a una irada manifestació d'alguns veïns del barri de Pardinyes, contraris a l'alberg de temporers i sense sostre. El mateix Talamonte també va ser víctima de l'agressivitat d'alguns manifestants.