Esteve lloa la feina de Molo però el fa fora perquè «no ha complert els objectius»

El director esportiu del Lleida assegura que el tècnic ha fet un dia a dia "collonut"

Molo i Jordi Esteve
Molo i Jordi Esteve | Lleida Esportiu
Redacció
26 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:39h
El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, ha lloat aquest dimarts la tasca de Molo com a entrenador de l'equip i ha assegurat que s'ha implicat i ha treballat "en un dia a dia collonut". Esteve ha indicat que Molo "ens té pel que necessiti ara i en el futur" perquè "és de casa i de la nostra família". 

Aquest panegíric de final de temporada no s'ha traduït, però, en la continuïtat del tècnic, que no renovarà amb el club després d'una desastrosa temporada que ha acabat el descens de l'equip. En aquest sentit, Esteve ha admès que Molo no ha complert els objectius i que a l'equip "li ha faltat l'energia suficient" en els moments determinants de la temporada. El club s'havia fitxat la Segona A com a màxima fita i ha acabat baixant de categoria.

Abans de cedir la paraula a l'entrenador, Esteve també ha recordat els orígens del Lleida Esportiu i les dificultats que va tenir l'entitat per tirar endavant el projecte. "El camp era ple de carxoferes i l'annex, de granotes", ha explicat el director.