Molo s'acomiada del Lleida entre llàgrimes

El tècic agraeix la tasca dels seus jugadors i col·laboradors en la darrera roda de premsa

Molo, entrenador del Lleida Esportiu
Molo, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 22:09h


Jesús Casas "Molo" s'ha acomiadat del Lleida Esportiu aquest dimarts en una roda de premsa on se l'ha vist molt emocionat.

Després de dues temporades entrenant el primer equip, el tècnic no renovarà el contracte un cop consumat del descens de l'equip a la Segona RFEF, per la qual cosa acabarà la seva vinculació contractual amb l'entitat del Camp d'Esports a finals de juny.

Molo ha tingut paraules d'agraïment per tot el personal del club i també pels jugadors. En aquest sentit, l'entrenador ha fet un repàs de la seva trajectòria com a màxim responsable de la plantilla, marcada per l'esclat de la pandèmia que ha trastocat els seus plans.

El tècnic ha explicat les dificultats a les que ha hagut de fer front durant els mesos d'aturada i de futbol sense públic, i ha apuntat que malgrat la seva marxa continuarà mantenint un vincle afectiu amb el club de la capital del Segrià. L'andalús, de 35 anys, ha admès que el seu pas per Lleida l'ha fet millor entrenador i s'ha mostrat disposat a assumir les regnes d'altres equips a partir d'ara.

Preguntat pel futur dels jugadors joves, Molo ha apuntat que el talent que hi ha al club s'ha de gestionar amb la consciència de no posar excessiva pressió als futbolistes. El tècnic ha reivindicat la seva aposta pels joves jugadors però ha alertat del perill de donar-los-hi massa protagonisme l'any vinent.