Mercolleida aprova els comptes de l'entitat amb un resultat positiu de 117.000 euros

Miquel Àngel Bergés assumirà el 30 de juny la direcció general de l'entitat en substitució de Francesc Ollé

Redacció
25 de maig del 2021
La junta de Mercolleida
La junta de Mercolleida | ACN
La Junta general d'accionistes de Mercolleida ha aprovat els comptes del de l'exercici 2020 amb un resultat positiu de 116.961,55 euros (abans d'Impost de Societats). D'altra banda, el consell d'administració de l'entitat ha ratificat l'elecció de Miquel Àngel Bergés com a nou director general de la llotja agropecuària lleidatana en substitució de Francesc Ollé, que deixa el càrrec per jubilació.

El relleu es farà efectiu el 30 de juny. Un altre dels aspectes tractats ha estat la participació de Mercolleida que, amb el seu projecte de digitalització, complementarà les propostes que estan elaborant tant la Paeria com la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca, Interporc, en el marc dels fons europeus Next Generation.

Els beneficis bruts abans d'impostos de 116.961,55 euros suposen un increment del 29% respecte als comptes de l'exercici anterior i són el resultat d'un augment d'ingressos del 2,59%, mentre que les despeses van caure un 0,42%. La variació positiva dels ingressos es deu principalment al centre de negoci dels mercats que desenvolupa Mercolleida amb uns ingressos per quotes d'usuaris que han augmentat un 7,6% respecte a l'any passat, mentre que els ingressos per l'activitat immobiliària s'han mantingut estables.

Durant la reunió, els membres de Consell d'administració han agraït la tasca que Francesc Ollé ha dut a terme durant anys al capdavant de l'entitat. Miquel Àngel Bergés, actual director dels mercats porcí, cereals, pinsos i farratges de la llotja lleidatana, assumirà el 30 de juny la direcció general de Mercolleida.

Finalment, el Consell d'administració ha donat el vistiplau a les activitats previstes per celebrar el 50è aniversari de Mercolleida -que es compleix el 25 de maig-, així com a la imatge corporativa que l'acompanyarà. Si les condicions sanitàries ho permeten, l'acte previst se celebrarà el 12 de novembre a les mateixes instal·lacions de l'entitat.