Els detinguts a Lleida i Balaguer eren traficants de marihuana, cocaïna i heroïna

L'actuació s'ha desplegat a primera hora d'aquest dimarts i el gruix de l'activitat policial s'ha centrat a la capital de la Noguera

Imatge d'un dels detinguts a Lleida
Imatge d'un dels detinguts a Lleida | ACN
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 21:55h
Els 15 detinguts en l'operatiu policial que els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han realitzat aquest dimarts a Lleida i Balaguer eren membres d'una xarxa que traficava amb marihuana, cocaïna i heroïna. 

Els agents dels dos cossos policials han desplegat a primera hora una intervenció conjunta per desarticular el grup criminal, que feia temps que estava essent vigilat. En total han fet una vintena d'entrades a domicilis.

Els arrestos han començat a partir de quarts de deu del matí en un pis del carrer Bonaire de Lleida i han continuat en diversos indrets de la ciutat de Balaguer, on la policia ha fet entrades i registres. L'activitat principal de l'operació s'ha centrat a la capital de la Noguera, on s'ha localitzat un magatzem de droga al soterrani d'un immoble semi-abandonat del carrer Sant Lluís.A la ciutat s'han registrat pisos del Passeig de l'Estació, la plaça Pau Casals, i del carrer Bellcaire, a prop de l'IES Ciutat de Balaguer. Un dels arrestats és propietari d'un locutori a la ciutat de Balaguer.

A Lleida, els agents també han escorcollat habitatges del carrer Bonaire de Lleida i de l'avinguda Catalunya.

L'operació es troba sota secret de sumari.
 

Imatge de l'operatiu policial a Lleida Foto: ACN
 

Un mosso amb una caixa Foto: ACN

 

Operatiu policial a Balaguer amb una furgona al Passeig Foto: Àlvar Llobet

 

Agents dels Mossos i la Guàrdia Civil en l'operatiu antidroga a Balaguer Foto: Cedida