Ja són 15 els detinguts en l'operatiu a Lleida i Balaguer per desarticular un grup de traficants

L'actuació s'ha desplegat a primera hora d'aquest dimarts i el gruix de l'activitat policial s'ha centrat a la capital de la Noguera

Imatge d'un dels detinguts a Lleida
Imatge d'un dels detinguts a Lleida | ACN
25 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:17h
Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han desplegat a primera hora d'aquest dimarts un operatiu conjunt a les ciutats de Lleida i Balaguer per desarticular un grup criminal dedicat al tràfic de drogues, segons fonts de la policia catalana.

Els agents s'han desplegat a les dues ciutats de Ponent cap a les sis del matí i han tret al carrer desenes d'agents, patrulles i també helicòpters, que estan sobrevolant les zones d'actuació. 

Els agents han detingut almenys 15 persones. Els arrestos s'han fet a quarts de deu del matí en un pis del carrer Bonaire de Lleida i en diversos indrets de la ciutat de Balaguer, on la policia ha fet entrades i registres. L'operació es troba sota secret de sumari.

Un dels escorcolls es realitza al número 32 del carrer Bonaire de Lleida i en un pis de l'avinguda Catalunya mentre que a Balaguer, la policia s'ha desplegat pel Passeig de l'Estació, la plaça Pau Casals, i pels carrers Sant Lluís i Bellcaire, a prop de l'IES Ciutat de Balaguer.
 

Imatge de l'operatiu policial a Lleida Foto: ACN

 

Un mosso amb una caixa Foto: ACN

 

Operatiu policial a Balaguer amb una furgona al Passeig Foto: Àlvar Llobet

 

Agents dels Mossos i la Guàrdia Civil en l'operatiu antidroga a Balaguer Foto: Cedida