Denuncien que el Lleida Esportiu veta periodistes a les rodes de premsa

El programa "Lleida en joc" explica la negativa del club a acreditar professionals a les compareixences i als partits

24 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:16h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu és un club deprimit sobre el terreny de joc que desil·lusiona els seus afeccionats i que no compleix amb tots els criteris de llibertat de premsa. Això és, almenys, el que es conclou de la denúncia que aquest diumenge s'ha fet des de "Lleida en Joc", el programa d'Alpicat Ràdio que retransmet els partits del club lleidatà.

Els periodistes de l'espai esportiu han detallat (a partir del minut 9) el veto a que els ha sotmès el club d'Albert Esteve en les darreres setmanes, justament després d'haver emès una entrevista a un exjugador del Lleida Esportiu que va carregar les tintes contra els propietaris de l'entitat. D'ençà d'aquell dia, expliquen els membres del programa, l'entitat del Camp d'Esports han posat pals a les rodes a l'hora d'acreditar els periodistes que segueixen els partits del Lleida.



En aquest sentit apunten que des de fa uns mesos no se'ls hi gestiona la credencial per accedir a les rodes de premsa de l'entrenador, un fet que ha resultat en situacions surrealistes; en diverses ocasions el club no ha pogut realitzar l'atenció als mitjans perquè no hi havia cap periodista a la sala. Alguns d'ells tenien el dia lliure i d'altres, com és el cas dels professionals d'Alpicat Ràdio, no havien estat acreditats. "El club preferia que l'entrenador no parlés a que ho fes amb nosaltres, que alguns cops érem sols a la sala", apunten des de "Lleida en Joc".

Els joves membres de l'espai de retransmissió també expliquen que el club ha posat impediments en acreditar-los en desplaçaments així com també en periodistes amb micròfon al Camp d'Esports. Apunten que el Lleida Esportiu havia argumentat qüestions sanitàries vinculades al Covid-19 i que en el darrer partit de la temporada s'ha acceptat l'entrada d'un periodista del programa tan sols una hora abans de l'inici del matx.