El partit que ningú vol jugar

El Lleida Esportiu tanca la temporada a casa davant La Nucía

Redacció
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:08h
Imatge del partit entre el Lleida i l'Hércules
Imatge del partit entre el Lleida i l'Hércules | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu tanca la temporada al Camp d'Esports davant La Nucía, en un partit intranscendent, després del ridícul als camps de l'Hèrcules i de la mateixa Nucía. Amb el descens de categoria consumat, els socis podran acomiadar l'equip en una temporada atípica, marcada per la Covid-19.

El que, presumiblement, serà el darrer partit de Molo a la banqueta del Lleida, arriba després de perdre totes les opcions matemàtiques d'arribar vius a l'última jornada. Ni l'equip ni l'entrenador han estat a l'altura de la temporada i han fet caure al club a la quarta categoria estatal. Al partit de diumenge arriben tots dos conjunts condemnats a la Segona RFEF.

El soci del Lleida Esportiu no ha pogut acompanyar seu equip tot el que voldria i diumenge a les 12h podrà veure en directe el darrer partit de la temporada, després de la indignació que es va viure a les xarxes socials durant la derrota davant l'Hèrcules d'aquest dimecres. Veurem si l'equip dóna una última, encara que petita, alegria als seus afeccionats. També a la mateixa hora es disputarà el partit entre el Llagostera i l'Hèrcules per decidir la darrera plaça a Primera RFEF del grup.