Campanya fruita

El Consell del Segrià contracta cinc persones per la campanya agrària

S'afegeixen a les dues de l'àrea d’Immigració que ja treballen durant tot l'any a l'ens comarcal

per Redacció, 21 de maig de 2021 a les 10:30 |
Una prova a un treballador del camp | ACN
El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats durant la campanya agrària. Són quatre tècniques de perfil social i un xofer que estaran coordinats per l'àrea de Serveis Socials de l'ens comarcal.

Tres de les contractacions s'han fet mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i les altres les ha contractat directament el consell per reforçar l'equip. Aquest nou personal ha començat a treballar aquesta setmana i s'afegeix a les dues persones de l'àrea d’Immigració que treballen durant tot l'any al Consell del Segrià. A més, ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposin d'un espai on fer-lo.


D'aquesta manera, set les persones que es dedicaran a fer tasques d'informació i acompanyament al territori sobre prevenció de la covid-19 i de suport als ajuntaments, en coordinació amb Salut i Creu Roja. El centre de coordinació serà al consell, tot i que aniran pels diferents pobles.
 

 

Participació