La surrealista valoració d’un jugador del Lleida: «No hem baixat, però hem perdut la categoria»

Quim Araujo creu que el partit d'Alacant no ha estat l'única màcula de l'equip per evitar el daltabaix

Quim Araujo després del partit
Quim Araujo després del partit | Lleida Esportiu
Redacció
20 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:01h


Els jugadors del Lleida Esportiu han sortit aquest dimecres de l'estadi de l'Hércules amb una idea clara del que volien dir públicament als mitjans de comunicació; l'equip no ha baixat perquè la Federació ha plantejat un nou format de competició.

Aquest relat, que nega la realitat perquè el Lleida Esportiu jugarà la temporada vinent a la quarta categoria del futbol espanyol quan ara estava a la tercera, ha posat a prova el subconscient dels futbolistes, i a algú li ha traït. Ha estat el cas de Quim Araujo, que en declaracions als periodistes ha assegurat que ell no creia que el club hagués baixat immediatament abans d'admetre que s'havia perdut la categoria.

Amb pocs segons de diferència Araujo ha dit una cosa i la contrària. "No vull parlar de descens, no ho considero perquè han creat una categoria al mig.", ha dit el futbolista just abans d'admetre que la categoria no s'ha perdut a Alacant sinó durant tota la temporada. En aquesta línia, el porter Pau Torres ha reconegut que el club està ara "un pas més enrere" que fins ara.