Molo acusa els que parlen de descens de «voler fer mal» al Lleida Esportiu

L'entrenador assegura que s'ha parlat intencionadament de permanència per perjudicar l'equip

Molo, entrenador del Lleida
Molo, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
20 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:26h


L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas Molo, ha buscat tota mena de justificació per explicar la pèrdua de categoria del seu equip, consumada aquest dimecres davant l'Hércules, i fins i tot ha acusat la gent que parla de descens de "voler fer mal al Lleida Esportiu". El club jugarà la temporada vinent a la quarta categoria del futbol espanyol, un esglaó per sota d'on estava ara.

Molo considera que des de fa dos mesos s'està parlant intencionadament de la lluita de l'equip per la permanència, un fet que ell interpreta com un atac al club i als jugadors. Sense fer autocrítica, el tècnic ha atribuït el fracàs de l'equip al confinament recent, als viatges, a l'acumulació de partits i a les baixes, i ha recordat que la Federació Espanyola de Futbol s'ha inventat una nova competició que ha forçat una temporada encara més atípica de la que el Covid-19 havia provocat.

Molo no ha volgut parlar del seu futur com a entrenador, però tot apunta que el club buscarà un relleu a partir del 30 de juny, dia en que se li acaba el contracte amb el Lleida Esportiu.