Els càlculs del Lleida Esportiu per no baixar de categoria

Els lleidatans han de sumar un mínim de quatre punts en dos partits per mantenir l'opció de la Primera Divisió RFEF

Redacció
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:57h
Albert Esteve, propietari del Lleida
Albert Esteve, propietari del Lleida | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu segueix viu en la lluita per no baixar de categoria, però no depèn d'ell per assolir aquesta fita. La victòria del passat dissabte al camp del filial del Llevant li ha donat esperança a l'equip, que aquesta setmana es juga el seu futur al camp de l'Hércules i a casa contra La Nucía.

Els de Molo necessiten una carambola de resultats que es vinculen amb el Llagostera, segon classificat que sí depèn d'ell mateix per accedir a la Primera Divisió RFEF. Si els gironins guanyen a l'Hércules el proper cap de setmana, jugaran la nova lliga amb els millors equips de la Segona B i acabaran amb totes les opcions del Lleida Esportiu. Si això no passa, s'obre un ventall de dues possibilitats on també hi juga l'aventatge dels gols. 
  1. Si el Lleida guanya els dos partits que li queda i el Llagostera no guanya a casa contra l'Hércules, la segona plaça serà pels blaus. 
  2. Si el Lleida suma quatre punts (una victòria i un empat) podria evitar el descens només si el Llagostera perd a casa contra l'Hércules. En aquest cas, els tres equips estarien empatats a 38 punts i la classificació es decidiria per la diferència de gols en els partits disputats entre els tres conjunts. Aquest comptatge beneficia els lleidatans.
En el cas que el Lleida Esportiu sumi només tres punts, l'equip baixarà de categoria per primer cop en la seva història.