Què li passa a Molo?

L'entrenador del Lleida Esportiu es mostra seriós i inusualment breu en la roda de premsa prèvia al partit contra el filial del Llevant

Molo, entrenador del Lleida
Molo, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
14 de maig del 2021
Actualitzat a les 14:10h


L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas "Molo", ha aparegut aquest dijous en roda de premsa amb una actitud com mai abans s'havia vist en els dos anys que porta a la banqueta del Camp d'Esports. El tècnic, habitualment explicatiu, rialler i amb vitalitat de líder, ha mostrat una cara seriosa amb un aire de resignació i ha contestat amb paraules inusualment breus i directes les preguntes dels periodistes. L'entrenador ha fet la roda de premsa més curta de la temporada just abans del partit més important de l'any.

Molo ha recordat que l'equip té baixes importants i ha avisat que els jugadors porten més de vint dies sense competir. Tot i això, el tècnic ha assegurat que no hi ha "excuses" per afrontar el decisiu partit contra l'Atlètic Llevant, que es disputa aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda.

Preguntat per la importància del matx, Molo només ha assegurat que és "la darrera carta" que li queda a l'equip i que lluitaran per tenir l'oportunitat d'una nova final el proper dimecres contra l'Hércules. Així, ha repetit que cal anar "partit a partit" per aconseguir els nou punts que li permetrien al club accedir a la Primera Divisió RFEF. El Lleida Esportiu ha de guanyar els tres partits que li queden i esperar que els rivals punxin per evitar el descens de la categoria. Molo no ha volgut ni enviar un missatge d'optimisme a l'afició; "El que volen és que guanyem. Puc sortir a vendre fum o motos, però els seguidors volen que guanyem", ha reblat.

Aquestes paraules arriben en un context complicat per Molo. El seu futur com entrenador del Lleida és cada cop més incert atès que acaba el contracte el proper 30 de juny i la mala temporada de l'equip no fan preveure una ampliació del seu vincle amb l'entitat d'Albert Esteve. El tècnic podria estar dirigint els darrers partits com a entrenador del club lleidatà.