Ciutat

La Paeria de Lleida vol plantar horts urbans al Secà de Sant Pere

És una proposta que el tinent d’alcalde, Sergi Talamonte, ha traslladat a l'Associació de Veïns

per Redacció , 13 de maig de 2021 a les 20:44 |
Talamonte visitant el Secà de Sant Pere | Ajuntament de Lleida
L’Ajuntament de Lleida estudiarà la possibilitat d’ubicar horts urbans al barri del Secà de Sant Pere. És una proposta que el tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha tractat amb el president de l’Associació de Veïns del barri, José Carreiro, i el membre de l’entitat, Paco Torruella, en la visita que ha fet a la zona per conèixer quines són les actuacions de millora que proposen els seus veïns i les veïnes.

Talamonte ha indicat que s’avaluarà la viabilitat de la creació d’horts urbans al Secà, un projecte que seguiria el mateix patró que a Pardinyes i Rufea. Algunes de les qüestions que s’han comentat durant la trobada han estat la jardineria, la plantació d’arbrat o la reorganització d’alguns carrers, així com la reubicació d’alguna illa de contenidors o l’estat de la Torre Queralt, on es va cremar una part de l’espai.


Entre altres, l'Associació de Veïns ha traslladat al regidor quina era la seva proposta per adaptar i preparar determinats espais de cara a la festa del barri. Tenint en compte les mesures i limitacions provocades per la pandèmia.

 

Participació