La Paeria de Lleida vol plantar horts urbans al Secà de Sant Pere

És una proposta que el tinent d’alcalde, Sergi Talamonte, ha traslladat a l'Associació de Veïns

Talamonte visitant el Secà de Sant Pere
Talamonte visitant el Secà de Sant Pere | Ajuntament de Lleida
Redacció
13 de maig del 2021
L’Ajuntament de Lleida estudiarà la possibilitat d’ubicar horts urbans al barri del Secà de Sant Pere. És una proposta que el tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha tractat amb el president de l’Associació de Veïns del barri, José Carreiro, i el membre de l’entitat, Paco Torruella, en la visita que ha fet a la zona per conèixer quines són les actuacions de millora que proposen els seus veïns i les veïnes.

Talamonte ha indicat que s’avaluarà la viabilitat de la creació d’horts urbans al Secà, un projecte que seguiria el mateix patró que a Pardinyes i Rufea. Algunes de les qüestions que s’han comentat durant la trobada han estat la jardineria, la plantació d’arbrat o la reorganització d’alguns carrers, així com la reubicació d’alguna illa de contenidors o l’estat de la Torre Queralt, on es va cremar una part de l’espai.

Entre altres, l'Associació de Veïns ha traslladat al regidor quina era la seva proposta per adaptar i preparar determinats espais de cara a la festa del barri. Tenint en compte les mesures i limitacions provocades per la pandèmia.