L'Hèrcules rebrà el Lleida Esportiu amb 4.000 afeccionats a l'estadi

Hi podran accedir quatre sectors de fins a 1.000 persones cada un

Estadi Rico Pérez amb un dels sectors de públic
Estadi Rico Pérez amb un dels sectors de públic | Hèrcules CF
Redacció
13 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:02h
L'Hèrcules rebrà al Lleida amb la possibilitat del màxim aforament de la temporada. Fins a 4.000 persones podran animar al seu equip en el tram final i decisiu de la temporada més atípica. Si el partit davant del Lleida no s'hagués suspès al Rico Pérez tan sols hi podrien haver entrat 2.000 persones, la meitat de l'aforament permès amb les noves mesures aprovades.

Des del passat diumenge a la mitjanit, van entrar en vigor noves mesures contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Pel que fa al futbol i a l'esport a l'aire lliure no professional, es va acceptar un augment de l'aforament. Per tant, al Rico Pérez s'hi podran aplegar 4 sectors de fins a 1.000 persones cada sector, fins ara sol podien 500 persones per sector.

El conjunt alacantí en plena lluita per col·locar-se entre els dos primers classificats per accedir a la Primera RFEF tindrà la possibilitat de fer-ho amb el suport del seu públic, la màxima capacitat permesa des de l'inici de la pandèmia.

D'altra banda, els afeccionats de l'Hèrcules han demanat a la seva junta directiva, preus més assequibles en les entrades, mentre que d'acord amb el Lleida, ja van aconseguir endarrerir l'hora del partit perquè no es jugui en horari laborable. Al Lleida Esportiu sembla que l'aire li va en contra durant tota la temporada i haurà de remar contra corrent per intentar assolir els 9 punts que hi ha en joc fins a final de temporada.