Pueyo demana perdó pel cas del restaurant i defensa el «compromís» de seguir les limitacions horàries

L'alcalde de Lleida estava en un local sopant més enllà de les onze de la nit

Miquel Pueyo, alcalde de Lleida
Miquel Pueyo, alcalde de Lleida | ACN
Redacció
12 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:24h
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha demanat disculpes aquest dimecres per haver estat en un restaurtant de la ciutat més enllà de l'hora permesa d'obertura, les onze de la nit. El Paer en cap assegura que a l’hora de sopar del passat dimarts "va caure un aiguat que va inutilitzar temporalment bona part de les terrasses dels bars i restaurants".

Això, sumat a l'alta demanda de sopars que hi havia pel fet de ser Festa Major va comportar que el servei s'endarrerís considerablement. Per aquest motiu, molts sopars es van allargar més de l'hora marcada pel Procicat. Tot i aquesta eventualitat, agents de la Guàrdia Urbana van multar l'establiment on hi menjava el Paer en cap.

Pueyo explica que és “una situació comprensible donades les circumstàncies climatològiques i de demanda, però que no podem normalitzar en un context de pandèmia i d'alarma sociosanitària".

I afegeix: “Per molt raonables que puguin resultar aquestes explicacions, per molt que jo no hagués estat prou pendent de l’hora, és innegable que tots —i jo el primer— ens hem de responsabilitzar dels nostres actes. Per això vull lamentar la situació creada, demanar personalment excuses a la ciutadania per aquest incompliment i reiterar el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que –malgrat l’expansió de la vacunació— encara ens imposa a tots la pandèmia”.