Tràfic

Detingut un veí de Rosselló per cultivar un miler de plantes de marihuana

La plantació estava amagada darrera d'uns palets per dificultar la seva localització

per Redacció, 12 de maig de 2021 a les 09:34 |
Imatge de la plantació localitzada | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de maig un veí de Rosselló de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric per cultivar un miler de plantes de marihuana.

La detenció és resultat d'una investigació oberta a finals del passat mes d'abril, després de tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial, situada al camí de Benavent de Rosselló (Segrià).


Després d'unes comprovacions inicials, els agents van trobar indicis que confirmarien les sospites. Finalment, dijous passat es va muntar un dispositiu que va permetre detenir el responsable d'aquesta plantació quan accedia al magatzem.

Tot seguit es va realitzar una entrada i perquisició a la nau industrial on es van intervenir 1.001 plantes de marihuana, 45 grams de marihuana amagats en un calaix, dues pistoles i una escopeta d'aire comprimit.


El magatzem disposava d'una complexa instal·lació formada per làmpades, transformadors, ventiladors, extractors i material fitosanitari per tal d'afavorir el ràpid creixement de les plantes. A més, la plantació estava amagada darrera d'uns palets per dificultar la seva localització.

El detingut va passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

Participació