El cotxe on han trobat el cadàver d'un home a Lleida és el del balaguerí desaparegut fa uns dies

Els veïns van veure un individu dins del cotxe en estat nerviós la setmana passada i la policia creu que la mort es va produir fa dies

Els mossos al lloc dels fets
Els mossos al lloc dels fets | TV3
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:37h
El cos d'un home ha estat trobat aquest dilluns a la tarda al maleter d'un cotxe aparcat en una àrea de servei de la Ll-11, en un dels accessos a Lleida, a prop de l'hotel Comtes d'Urgell.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de set, quan un veí ha avisat la Guàrdia Urbana per la forta pudor que sortia del vehicle. Segons ha pogut confirmar NacióDigital, l'automòbil on s'ha trobat el cadàver és el del jove de Balaguer desaparegut fa uns dies; un tot terreny marca Nissan Qashqai de color fosc. En els darrers dies s'havia impulsat una crida per les xarxes socials per trobar l'home, A.C, de 36 anys i veí de la capital de la Noguera.

Segons els veïns de la zona, el cotxe va ser aparcat el passat dijous cap a les tres de la tarda i es va veure el conductor en un estat nerviós. L'home es movia endavant i endarrere, va sortir del turisme per asseure's al seient del copilot i, posteriorment, va tornar al seient del conductor. Es desconeix, però, com va acabar el cos al maleter i si algú li va posar.

La policia ha trobat el cos entre el maleter i la part posterior del cotxe. Totes les portes del turisme estaven tancades i la del copilot mal ajustada, però tampoc sense poder obrir-se. De moment no s'ha revelat la identitat del difunt ni si es tracta del veí de Balaguer desaparegut. Segons les primeres investigacions, l'individu portava mort diversos dies.

La mala olor que desprenia el vehicle i un líquid estrany al terra ha alertat un veí, que ha avisat la Guàrdia Urbana. Familiars del propietari del cotxe s'han personat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per informar-se dels fets. Segons les primeres informacions, la policia no ha trobat signes externs de criminalitat al cos. El forense haurà de determinar ara les causes de la mort.