Cornellà i Llagostera li compliquen la permanència al Lleida Esportiu

Els dos equips aconsegueixen la victòria i obliguen els lleidatans a sumar tots els punts en joc

El Llagostera ha guanyat a l'Atlètic Llevant
El Llagostera ha guanyat a l'Atlètic Llevant | UE Llagostera
Redacció
09 de maig del 2021
Actualitzat a les 23:23h
El Lleida Esportiu té cada cop més complicat jugar la temporada vinent a la Primera Divisió RFEF. Els lleidatans han d'afrontar en deu dies els tres partits que li falten per acabar la lliga amb l'obligació de sumar tots els nou punts en joc per tenir opcions d'evitar el descens de categoria.

Els resultats d'aquest cap de setmana no han ajudat; el Cornellà ha guanyat in-extremis contra La Nucía per 2 a 1 i es mantenen primers amb 39 punts mentre que el Llagostera s'ha imposat per 2 a 0 a l'Atlètic Llevant i suma 35 punts. Els dos equips catalans ocupen els primers llocs de la taula per bé que tenen més partits jugats que el Lleida Esportiu, que té 31 punts.

Al Cornellà li manca un matx i al Llagostera, dos. Aquest calendari li dona esperança als lleidatans, encara que no depenen d'ells mateixos; els de Molo poden sumar un màxim de 40 punts, mentre que el Cornellà pot arribar als 42 i el Llagostera pot assolir els 41.

En aquesta lluita per entrar a la Primera Divisió RFEF també s'hi ha de comptar l'Hércules, que té actualment 34 punts però amb tres partits per disputar. D'aquesta manera, els d'Alcant podrien arribar als 43 punts en el cas que guanyessin tots els encontres, que els enfrontarà justament al Lleida Esportiu, al Cornellà i al Llagostera.