Tres partits en menys de deu dies per al Lleida Esportiu

Els lleidatans ja tenen horaris per jugar davant l'Hèrcules i el Llevant B

Redacció
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 18:53h
El Lleida Esportiu haurà de disputar tres partits en menys de deu dies i havent estat uns altres deu dies confinats. La Federació Espanyola ha confirmat els horaris per als partits davant l'Hèrcules i davant el filial del Llevant.

El partit ajornat pels casos de Covid-19 a la plantilla davant l'Hèrcules es disputarà el dimecres 19 de maig a les 17h. Mentre que el partit contra el Llevant B es jugarà el dissabte 15 de maig a les 16h. Recordem que dels tres partits que li resten per jugar al Lleida, dos els jugarà fora de casa, concretament aquests que ja té horari assignat, mentre que tancarà la temporada a casa davant La Nucía el cap de setmana del 22-23 de maig.

Molo no tindrà més de tres dies entre partits per a preparar als seus jugadors. Després del confinament, l'equip es veurà afectat per una càrrega de minuts molt elevada en molt poc temps i amb la necessitat de sumar les tres victòries, mentre espera que els resultats rivals li siguin favorables. Aquest cap de setmana el Lleida Esportiu té jornada de descans.