El president del Lleida Esportiu se'n riu del cadet de l'Atlètic Segre

Albert Esteve ha penjat un tuit després d'una polèmica entre els dos clubs per un vestidor i un autobús

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat el 07 de maig a la 1:25h
Misteri resolt. El tuit del president i propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, en el qual s'hi adjuntava un GIF d'un autobús tenia un destinarari i una voluntat; riure's del cadet A de l'Atlètic Segre. Esteve ha penjat aquest missatge (juntament amb altres dos membres de la directiva del club) després del partit de cadets que ha enfrontat aquest dimecres el Lleida Esportiu i l'Atlètic Segre al camp de Gardeny i que ha anat precedit d'una polèmica entre els dos clubs.

Abans del partit, el Lleida Esportiu ha informat que els jugadors de l'Atlètic Segre no podrien fer ús del vestidor que hi ha a les instal·lacions de Gardeny (com cap altre equip aquesta temporada), que són municipals i que usa normalment el club del Camp d'Esports. Coneguda aquesta decisió, els responsables de l'Atlètic Segre han optat per fletar un bus amb la intenció de recórrer els pocs quilòmetres que separen la seu del club del camp i usar el vehicle a mode de vestuari ambulant.

Els joves futbolistes s'han equipat dins del bus i han sortit a jugar el matx, important per les seves aspiracions de pujar de categoria. L'encontre ha acabat 3 a 0 a favor dels blaus i en contra dels blanc i vermells, entrenats per Ivan Lara, tècnic que va ser dels més veterans de les categories inferiors del Lleida Esportiu i membre de l'staff de Gerard Albadalejo quan era entrenador del primer equip. Lara va deixar el club dels Esteve aquest any per anar a entrenar l'Atlètic Segre, a qui està a punt de fer pujar de divisió.