Balaguer presenta unes estades d'estiu segures i amb més activitats

El cicle està adreçat a infants des dels 6 mesos fins als 16 anys i començarà el 23 de juny

Presentació de les estades de Balaguer
Presentació de les estades de Balaguer | Paeria Balaguer
Redacció
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:04h
Balaguer oferirà un estiu més una àmplia oferta d’estades infantils. La Paeria vol garantir que durant el període d’estiu els infants de 6 mesos fins a 16 anys de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en diverses activitats com arqueologia, esports o activitats artístiques.

El Paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha assegurat que aquest any es podran fer més activitats que l'estiu passat gràcies a la immunització que generen les vacunes. Per aquest motiu ha animat la ciutadania a apuntar els nens i nenes a les estades.

El tècnic d'Esports, Albert Marvà, ha explicat que la novetat del nou format de les estades esportives es basa en que les activitats s'oferiran durant tot el període d'estiu a diferència dels anys anteriors, quan les ofertes d'esports canviaven en funció del calendari. Marvà també ha assegurat que enguany es formaran grups més reduïts. 

La vessant artística de les estades, dirigida per Albert Bonet, també separarà els nens i nenes per franges d'edat i ha recordat alguns exercicis que es duran a terme com expressió corporal, moviment, dansa i arts plàstiques.

Les inscripcions es podran realitzar a partir de l'1 de juny a la web de la Paeria on les activitats estaran distribuïdes per franges d'edat i temàtiques. El cicle d'estades començarà el 23 de juny i acabarà el 10 de setembre.