Detingut un home per agredir un taxista i robar-li la recaptació a Lleida

L'agressor va bloquejar la porta d'entrada al seu domicili per intentar impedir que la Urbana el pogués arrestar

Redacció
03 de maig del 2021
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dissabte un veí de la ciutat de 27 anys com a presumpte autor d'un robatori violent a un taxista. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la matinada al carrer Cardenal Cisneros.

El taxista va explicar als agents que havia recollit una estona abans un client al carrer Puigverd i quan van arribar al barri de la Mariola, aquest li va demanar que aturés el vehicle. L'home va baixar del vehicle i, després d'obrir la porta del conductor, li va exigir la recaptació. L'assaltant va ferir el taxista al cap amb un tros de vidre i li va començar a donar cops de puny per tot el cos durant diversos minuts fins que la víctima li va lliurar els diners que portava. Posteriorment, l'home va fugir del lloc.

Arran de la descripció facilitada pel taxista, els agents van identificar l'agressor i van acudir al domicili d'aquest, al barri de la Mariola. Els policies van trobar restes de sang a la barana i al terra de l'escala. En adonar-se de la presència dels agents, el presumpte agressor va bloquejar la porta del pis, que estava oberta, per impedir que els agents hi poguessin entrar. Tot i això, finalment, ho van aconseguir i van reduir l'home, que tenia la cara i la roba tacada de sang, segons fonts policials.

Davant els fets, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, lesions i atemptat contra els agents de l'autoritat. La Guàrdia Urbana va recuperar els diners sostrets, mentre que la víctima va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova per ser atesa de les ferides.