La UdL recupera la seva Festa Major el 6 de maig

Organitzaran activitats a l'aire lliure amb totes les mesures de protecció per la Covid-19

Un moment dels concerts de l'octubre
Un moment dels concerts de l'octubre | Javi Martín / UdL
Redacció
28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:49h
L'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) recuperarà la seva Festa Major el proper dijous, 6 de maig, després d'un any d'aturada per la pandèmia. La vint-i-cinquena edició contempla activitats a l'aire lliure als campus de Cappont i Agrònoms, sempre seguint totes les mesures de protecció i el mateix format que a la festa de benvinguda del passat octubre. L'accés als emplaçaments on es faran tots els actes programats estarà limitat i per participar-hi caldrà fer una inscripció.

Els estudiants garanteixen la seguretat de tothom afirmant que "vam aconseguir celebrar un inici de curs de forma segura i responsable sense cap mena de contagi atribuïble a la festa. Els estudiants vam demostrar que podem organitzar esdeveniments lúdics i segurs a la vegada. Gaudir de la universitat no ha de ser incompatible amb la situació pandèmica actual", han afirmat.

Entre altres mesures, no hi haurà servei de barra i no estarà permès l'accés als emplaçaments amb begudes alcohòliques ni recipients de vidre o de plàstic de gran volum. El programa arrencarà amb activitats lúdiques i esportives. Al campus de Cappont es desenvoluparan la fase final del Torneig d'escacs, una gimcana, un torneig de voleibol i una sessió de zumba a l'aire lliure. Mentrestant, a Agrònoms tindrà lloc un bingo amb ambientació musical.

A la tarda, l'activitat es concentrarà al campus del marge esquerre del riu amb tres concerts amb el públic assegut i amb distàncies de seguretat. Amenitzats per la vedet còmica La Mega Pubilla, per garantir l'assistència caldrà reservar prèviament les entrades pagant 2€ a través de la Plataforma Entradium. L'import es retornarà a tots aquells que assisteixin a l'esdeveniment.

La rapera valenciana JazzWoman serà l'encarregada d'obrir foc a les 17.00h. La seguiran els lleidatans Bredda, que fusionen reggae, rap i rock, a partir de les 18.45. I la cloenda, prevista a les 20.30h, anirà a càrrec del grup de música valencià Smoking Souls. També hi haurà actuacions del Grup de Dansa i Circ de la Secció d'Expressió Corporal, Dansa i Circ del Club INEF Lleida i dels Bastoners del Pla de l'Aigua.