Contratemps pel Lleida Esportiu; sense entrenaments en el moment decisiu de la temporada

La plantilla podria no tornar al camp fins el divendres 7 de maig, poques hores abans del partit contra l'Atlètic Llevant

Un entrenament del Lleida Esportiu
Un entrenament del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:56h
Contratemps en el pitjor moment. Els jugadors del Lleida Esportiu estan aïllats des d'aquest dimecres per un cas positiu a la plantilla. El contagi ha obligat a suspendre tots els entrenaments d'aquesta setmana i, probablement, també de l'altra. Tot i això, els jugadors seran sotmesos a cribartges per determinar la incidència de positivitat en la plantilla.

Des del club s'ha demanat posposar el matx d'aquest dissabte contra l'Hércules i no està clar si es farà el mateix amb l'encontre de la setmana següent contra l'Atlètic Llevant. Si s'atèn a les restriccions mèdiques, els confinaments per contactes amb un positiu s'han de fer durant deu dies, fet que significa que els jugadors podrien tornar als entrenaments el divendres de la setmana vinent, dia 7 de maig. Si això passés, voldria dir que Molo només disposaria d'un dia per preparar el partit contra els llevantins. 

L'aturada de l'activitat pot suposar un cop anímic i físic pels futbolistes, que no podran tenir l'activitat necessària per afrontar els encontres decisius per intentar entrar a la Primera Divisió RFEF. Els lleidatans han de jugar contra l'Hércules, l'Atlètic Llevant i La Nucía.