Enxampen un conductor begut al pàrquing de l'Arnau de Vilanova

L'home va donar un resultat positiu d'1,18 mg/l

Redacció
26 d'abril del 2021
Els fets van tenir lloc el passat dia 24 al voltant de les 20:15 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va ser requerida al pàrquing de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, ja que es va rebre avís d’un conductor que suposadament es trobava sota l'efecte de begudes alcohòliques.

Els agents van localitzar el vehicle, i van comprovar que el conductor de 26 anys, de nacionalitat Espanyola i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se begut, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu d'1,18 mg/l.

Els agents van instruir les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques. I van retirar el vehicle al dipòsit municipal, ja que tenia la ITV caducada.

Durant el cap de setmana la Guàrdia Urbana va actuar en altres serveis per conductors sota els efectes de l'alcohol. Un d'ells, després de ser aturat a l'avinguda de Madrid de Lleida, per saltar-se el toc de queda. A més de donar positiu en alcohol, també va donar positiu en el test de drogues.