VÍDEO | Molo diu adéu emocionat i a punt de plorar

L'entrenador no ha aconseguit caps dels objectius fixats pels propietaris del club i tot apunta que el propietari no el renovarà

Redacció
24 de maig del 2021
Actualitzat a les 8:57h
Molo, entrenador del Lleida
Molo, entrenador del Lleida | La Nucía

Els propietari del Lleida Esportiu va assegurar a inici d'any que no comptaria amb la gent que generés dubtes al club. Jesús Casas Molo no ha aconseguit esbandir els interrogants que hi havia al seu voltant després d'anar acumulant mals resultats, i tot apunta que Albert Esteve no el renovarà.

L'entrenador acaba contracte a finals de juny i no es preveu que continuï a la banqueta del Camp d'Esports. De fet, Molo ha fet una roda de premsa amb to de comiat, amb emoció al caire de les llàgrimes inclosa, i ha admès que a final d'aquesta setmana la plantilla acabarà l'activitat i marxarà, inclòs ell. L'andalús ha explicat que mantindrà una reunió amb els propietaris del club aquesta setmana i que Lleida és la seva "segona casa". En aquest sentit ha lamentat que el final no hagi estat tan feliç com ell hagués volgut.

El fins ara entrenador de l'equip haurà de fer les maletes després de dues temporades i un descens a la quarta categoria del futbol espanyol.

El Lleida Esportiu s'havia posat l'ascens com a objectiu i ha acabat baixant de categoria. L'equip no s'ha classificat ni per la Primera Divisió RFEF on jugaran els millors equips de la Segona B, i la temporada vinent disputarà la Segona Divisió RFEF, la categoria més baixa que ha disputat el primer equip de futbol la ciutat de Lleida en 45 anys.

Molo va arribar al club com a tècnic fa dos anys i no ha classificat mai l'equip per jugar el play-off d'ascens, l'objectiu prioritari que cada any s'ha fixat l'entitat.