Molo comença a perdre la fe

L'entrenador del Lleida Esportiu no troba solucions als errors reiterats dels seus futbolistes i ja no es mostra convençut de guanyar els tres partits que falten

Molo, entrenador del Lleida Esportiu
Molo, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:26h
L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas "Molo", comença a perdre la fe amb el seu equip. En algunes ocasions en els darrers mesos ha deixat caure en roda de premsa que la plantilla és limitada per aspirar a grans fites, i en els últims partits s'ha vist al tècnic resignat després dels mals resultats i sense capacitat de trobar explicacions ni solucions.

En la recent compareixença al camp de La Nucía, Molo ja no es va mostrar ni convençut de poder guanyar els partits que li queden a l'equip fins a final de temporada; "Intentarem tirar-los endavant", va explicar l'entrenador, que va tornar a usar el verb "aixecar-se" per encarar el futur immediat. Durant tota la temporada el tècnic ha anat instant l'equip a refer-se dels cops rebuts en forma de derrotes, però els jugadors han incorregut una vegada i una altra en errors que han acabat condemnant l'equip. Els futbolistes no aprenen i l'staff no sap com encarrilar les millores.

Molo va assegurar que aquesta setmana es tornaria a abordar la correcció d'errors, però ho va dir sense esma, amb una actitud gairebé de derrota; "Tornarem a la feina per afrontar el proper partit. No queda cap altra alternativa", va dir. El Lleida és tercer amb dos partits més que els seus principals perseguidors, i ja no depèn d'ell mateix per entrar a la Primera Divisió RFEF.