Molo ja no pot més: «No puc defensar els jugadors. No han sabut fer ni una passada fàcil»

El tècnic del Lleida Esportiu ja no es mostra convençut d'entrar a la Primera Divisió RFEF

Molo, entrenador del Lleida Esportiu
Molo, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Redacció
24 d'abril del 2021
Actualitzat el 25 d'abril a les 0:08h


L'entrenador del Lleida Esportiu, Jesús Casas "Molo", ja no pot més. La derrota del seu equip contra La Nucía aquest dissabte per 1 a 0 ha provocat una reacció furibunda del tècnic, que ha carregat contra els futbolistes i ha assegurat que el paper del seu equip "no és normal".

Molo ha assegurat que el d'aquest dissabte ha estat el pitjor partit d'ençà que dirigeix l'equip, ha acusat alguns dels futbolistes de tenir poca actitud damunt la gespa i ha demanat disculpes a l'afició pel resultat, que aproxima el Lleida al descens de categoria. "Això d'avui és indefensable. Estic molt decebut perquè no hem tingut ni els mínims per jugar a futbol". El tècnic ha lamentat que els futbolistes no sapiguin fer ni "passades fàcils a un metre", i s'ha resignat: "No hi ha excuses".

El tècnic ha felicitat el rival per guanyar el matx amb un jugador menys i ha recordat que queden tres partits per entrar a la Primera Divisió RFEF. Tot i això, no s'ha mostrat convençut que es puguin guanyar els encontres que falten; "Intentarem aixecar-nos, però poc més podem fer ja", ha reblat el tècnic.