Balaguer estrena el mural en homenatge a Teresa Pàmies per Sant Jordi

És el segon mural que acull la ciutat dins del projecte "Balcons Il·lustrats"

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 21:05 |
Imatge del mural a Balaguer | Twitter Paeria Balaguer
El projecte "Balcons il·lustrats", apropa l'art urbà a la capital de la Noguera, Balaguer, que aquest divendres estrena el segon mural, una obra dedicada a l'escriptora balaguerina Teresa Pàmies. El projecte ha sorgit amb l'objectiu de representar personatges històrics de la ciutat, a través de l'art urbà. 

Aquesta segona entrega, és un homenatge Teresa Pàmies. Durant aquests dies els veïns han pogut seguir l'evolució del mural a càrrec d'Oriol Arumí, que és l'autor de la dues obres que ja hi ha a Balaguer. El primer va representar la figura de la comtessa d'Urgell, Margarida de Montferrat, ubicat a la plaça Comtes d'Urgell. Aquest segon mural, on hi trobem representada a Teres Pàmies, està ubicat al costat del carrer Pintor Borràs, on va néixer l'escriptora.

 

Imatge del mural de Teresa Pàmies a Balaguer Foto: Twitter Paeria de BalaguerL'autor d'aquestes obres assegura que aquests murals són tot un repte i agraeix la iniciativa de Balaguer d'acollir l'art urbà en els seus edificis. Els murals tenen una vida d'entre 10 i 20 anys. A partir d'aquest divendres es podrà observar el resultat final, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

 

Participació