El detingut per intentar agredir un urbà a Lleida desmenteix els fets i denuncia violència policial

Reconeix que no tenia els papers en regla del vehicle, però descarta cap intent d'agressió ni que la droga comissada fos seva

La barra metàl·lica amb què el detingut va intentar agredir un agent de la Guàrdia Urbana.
La barra metàl·lica amb què el detingut va intentar agredir un agent de la Guàrdia Urbana. | Guàrdia Urbana de Lleida
Josep Regany
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:24h
L'home de 31 anys i veí de Tortosa que la Guàrdia Urbana va detenir el passat diumenge a Lleida, desmenteix part dels fets i assegura que en cap moment va intentar agredir cap agent de la Guàrdia Urbana de Lleida. 

El detingut reconeix a aquest diari que no duia els papers en regla del vehicle i que l'eina de les imatges era seva, però nega que en cap moment l'agafés per intentar agredir als agents. Segons l'individu, en el moment de la detenció l'única agressió que hi va haver va ser dels dos agents que el van detenir, que com ell explica, el van colpejar amb la porra, necessitant ser traslladat a l'hospital per ser atés.

La Guàrdia Urbana va registrar el vehicle i van comissar tres cadells de gos i una bossa de marihuana. L'home assegura que duia els animals sense xip, i que a hores d'ara estan al centre d'acollida d'animals de Lleida, però nega que tingués cap tipus de droga dins del vehicle.

A més, explica que a la comissaria quatre agents el van tornar a colpejar. Posteriorment, va quedar en llibertat i està a l'espera de conèixer la data del judici. L'home està acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat, conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua total de punts.