Aitona incorpora dos agents municipals per l'inici de la temporada de fruita

Faran feines de seguretat, prevenció i vigilància durant tot l'any des de l'oficina dels Mossos que hi ha al municipi

Rosa Pujol, amb els dos nous agents municipals.
Rosa Pujol, amb els dos nous agents municipals. | ACN
Redacció
21 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:02h
L'Ajuntament d'Aitona (Segrià) ha incorporat aquest mes d'abril dos agents municipals, que faran tasques de seguretat, prevenció i vigilància durant tot l'any. Des del consistori informen que s'ha creat aquest nou cos municipal coincidint amb l'inici de la nova campanya de recollida de fruita que, com cada any, portarà al municipi un nombre "important" de temporers que faran augmentar exponencialment la xifra de població a la vila durant els mesos d'estiu.

Els agents municipals estan ubicats a l'oficina policial dels Mossos d'Esquadra que hi ha a Aitona i en uns dies disposaran d'un vehicle específic facilitat per l'ajuntament per poder dur a terme la seva feina. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, ha explicat que el municipi "cada cop es fa més gran" i que això els obliga a "reforçar la tasca de seguretat i de prevenció per garantir el benestar dels veïns durant tot l'any i sancionar aquelles actituds i comportaments negligents".

Pujol ha afegit que durant la recollida de la fruita aquests dos nous agents "ens ajudaran a vetllar perquè la campanya es desenvolupi amb normalitat malgrat la pandèmia i pel compliment estricte dels protocols i mesures de seguretat".