Tàrrega demana a les empreses extremar la precaució per l’augment de casos de Covid-19

Segons dades del CAP, des del passat 8 d'abril s'han confirmat 76 positius a la capital de l'Urgell

NacióDigital
16 d'abril del 2021
L'Ajuntament de Tàrrega ha remès avui una nota informativa al teixit empresarial de la ciutat alertant dels nombrosos casos positius de Covid-19 detectats durant la darrera setmana al municipi. Segons ha informat el CAP de Tàrrega, des del passat 8 d'abril, s'han diagnosticat a la capital de l'Urgell fins a 76 nous casos, molts dels quals corresponen a treballadors de petites i mitjanes empreses.

En aquest sentit, se sospita que la cadena de transmissió s'hagi pogut produir als llocs de feina. Per tot això, el consistori ha tramès un comunicat demanant a les empreses que extremin les mesures de prevenció contra la pandèmia als centres de treball i que posin totes les facilitats al personal sanitari per realitzar possibles cribratges i obtenir informació que ajudi a frenar la propagació de la Covid-19.

També preocupen a Tàrrega els indicadors epidemiològics. Avui divendres el risc de rebrot se situa en 712,94 punts, xifra que suposa un augment de 268,75 punts en tan sols una setmana. A més, es tracta de l'índex més alt registrat a Tàrrega des del passat 8 de febrer. En paral·lel, la velocitat de propagació (Rt) es manté per sobre d'1 a Tàrrega des del passat 26 de març (avui és d'1,3).