coronavirus

Un vehicle de Protecció Civil recorre Lleida recordant les mesures de prevenció de la Covid-19

Sortirà cada tarda a partir de les sis i visitarà els punts de màxima afluència de la ciutat.

per Redacció , 15 d'abril de 2021 a les 20:35 |
La Paeria intensifica els missatges adreçats a la població per recordar les mesures per contenir el virus de la Covid-19 davant l'actual situació epidemiològica a Lleida. Des d'aquesta tarda, un dels vehicles de Protecció Civil recorre diversos punts de la ciutat on s'han detectat més aglomeracions de gent difonent un missatge gravat amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per contenir l'expansió del virus: mantenir la distància de seguretat, dur sempre la mascareta, evitar les aglomeracions i prioritzar les activitats a l'aire lliure.

El vehicle de Protecció Civil sortirà totes les tardes a partir de les sis i s'adreçarà sobretot a zones de màxima afluència de la ciutat, com per exemple la canalització del riu o l'avinguda Pearson, tot recorrent els diferents barris de Lleida.


Des de l'inici de la pandèmia l'Ajuntament de Lleida ha repartit mascaretes entre els col·lectius més vulnerables, en el moment en què va ser obligatori, voluntaris/es de protecció civil en van repartir a diferents punts de la ciutat com l'estació d'autobusos o l'estació de trens, i tant la Guàrdia Urbana com els agents cívics vetllen cada dia pel compliment de les normes tant al carrer com en espais específics, com ara els mercats.

Amb el missatge que es comença a difondre aquest vespre i que es mantindrà durant les setmanes vinents "la Paeria vol apropar-se a les persones en els llocs on s'han detectat majors concentracions de gent, en tractar-se d'amplis espais públics o gràcies a les bones temperatures, i contribuir a recordar unes mesures que són la millor garantia per frenar l'expansió del virus", ha explicat la tinent d'alcalde i regidora de Salut Montse Pifarré.


"Des de l'Ajuntament de Lleida volem sumar, ser un actiu més en la lluita contra un virus que ens implica a tots i totes i que només vencerem des del civisme, el compromís de la societat i la vacunació massiva. Una immensa majoria de la població està actuant amb responsabilitat i pensant en la comunitat. Ens cal mantenir aquesta actitud" "L'acció que comencem avui ens recorda que és compatible la lluita contra el virus amb la vida a la ciutat. Podem i hem de gaudir de la ciutat i dels espais públics, però amb prevenció i mesura".

Al vehicle de Protecció Civil s'hi sumarà properament un de Creu Roja també habilitat amb altaveus per difondre el mateix missatge.


Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació