Sant Jordi

El Rosal de Tàrrega calcula vendre unes 15.000 roses de galeta per Sant Jordi

Enguany han apostat per enfortir la massa perquè sigui més cruixent i resistent a l'hora de transportar

per Redacció , 13 d'abril de 2021 a les 12:32 |
Una rosa de galeta banyada amb xocolata | ACN
L'obrador social de galetes El Rosal de l'Associació Alba de Tàrrega calcula vendre unes 15.000 roses de galeta per aquest Sant Jordi. D'aquesta manera preveuen recuperar vendes després de l'edició de l'any passat marcada pel tancament a causa de la pandèmia. La responsable de l'obrador, Núria Cendoya, ha explicat que han posat "èmfasi" en enfortir la massa de la galeta perquè sigui més cruixent i resistent a l'hora de ser transportades.

I es que les roses de xocolata del rosal també es poden encomanar online i a banda de distribuir-se per tot Catalunya també arriben a diferents punts d'Europa i els EUA. Els seus impulsors destaquen que són "úniques" perquè estan fetes a mà i per persones amb "històries de superació molt potents".


A poc més d'una setmana per Sant Jordi, Núria Cendoya ha explicat que estan fent una "bona campanya" a diferència de la de l'any passat, quan les vendes van baixar molt a causa del confinament. Es nota que la gent té ganes de sortir, regalar i celebrar, ha destacat, per la qual cosa s'han fixat l'objectiu d'arribar a vendre unes 15.000 roses.

 

Participació