Deixaran de circular vehicles de gran tonatge pel centre de Llívia

El trànsit es desviarà pel Camí de Perea i permetrà als vehicles entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l'A-2

 El tinent d'alcalde Toni Postius i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro.
El tinent d'alcalde Toni Postius i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro. | Ajuntament de Lleida
Redacció
12 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:56h
L’Ajuntament de Lleida ha habilitat el Camí de Perea (Horta) per desviar-hi els vehicles de gran tonatge que, d’aquesta manera, deixaran de passar pel centre de Llívia. Fins ara, es veien obligats a passar pel mig de barri per accedir a les granges i explotacions agrícoles amb les corresponents incomoditats per al veïnat. Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost d'uns 3.000 euros, els vehicles podran entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l'A2.

La Paeria ha ampliat l’entrada al camí i ha arranjat la infraestructura de reg perquè hi pugui passar aquest tipus de transport. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat els treballs on encara resta delimitar l’espai amb tanques de seguretat (biondes) que s’instal·laran aviat. 

Juntament amb la Guàrdia Urbana de Lleida, es durà a terme una campanya per indicar els conductors que utilitzin aquest nou vial i evitar així que passin per dins la ciutat. 

L’actuació, que ha tingut un cost de 3.000€ aproximadament, suposarà reduir els sorolls i les emissions a dins del barri de Llívia. L’operació ha estat possible gràcies a l’arranjament del Camí de Perea que es va dur a terme l’any passat.