Les obres de millora de l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins començaran el 19 d'abril

Els treballs comportaran el desviament dels vehicles per l'altra calçada en el tram afectat

El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, amb l'alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez, amb l'autovia A-2 al fons.
El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, José Crespín, amb l'alcalde de Torre-serona, Agustí Jiménez, amb l'autovia A-2 al fons. | Subdelegació del govern espanyol a Lleida.
Redacció
06 d'abril del 2021
Actualitzat el 07 d'abril a les 9:03h
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) començarà el 19 d'abril les obres de millora i reforma del tram d'uns 4,5 quilòmetres de l'A-2, entre les sortides de Torrefarrera i Corbins, en sentit Saragossa. Les obres comportaran canvis en la circulació en el tram afectat ja que es tallarà el trànsit a la calçada sentit Saragossa i els vehicles es desviaran per l'altra calçada que, per tant, serà bidireccional.

Aquestes restriccions, però, no s'aplicaran entre les 13h de divendres i les 7h de dilluns. Així mateix, els treballs previs de preparació de la calçada obligaran a desviar la circulació per l'enllaç de Torrefarrera entre les nits del dilluns 12 al dimarts 13 i del dimarts 13 al dimecres 14, entre les 22h i les 6h.

Aquestes obres s'emmarquen en la segona fase del projecte de rehabilitació del ferm de l'autovia A-2 en un tram de 15 quilòmetres entre l'enllaç de Torrefarrera i Els Alamús, al Segrià. El projecte té un pressupost d'adjudicació de 7,6 milions d'euros. Els treballs se centraran ara en el tram entre Torrefarrera i Corbins, en sentit Saragossa. Es tracta del mateix tram que va ser rehabilitat l'any passat però aleshores en sentit Barcelona. La duració d'aquesta segona fase serà d'aproximadament un mes i mig.