Miquel Pueyo es presentarà a les municipals del 2023 per revalidar l'alcaldia de Lleida

El Paer en cap vol completar vuit anys de mandat

Miquel Pueyo, alcalde de Lleida
Miquel Pueyo, alcalde de Lleida | ACN
Redacció
03 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:11h
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha anunciat que té previst optar a la reelecció a les eleccions municipals de 2023. Ho ha fet en el decurs d'una entrevista a l'ACN on ha puntualitzat que això serà així, sempre que el seu partit, ERC, hi estigui d'acord.

Pueyo diu que mai ha volgut estar més de set o vuit anys en un càrrec i per això assegura que el seu horitzó a l'alcaldia està fixat en un segon mandat i prou. Poc després de superar amb èxit la primera crisi del govern d'entesa amb JxCat i el Comú, el paer en cap considera que les tres forces han estat capaces d'aïllar-se del "brogit general" dels partits a escala nacional en un moment postelectoral i de negociació per constituir el nou Govern a la Generalitat.

Sempre que el partit hi estigui d'acord, Miquel Pueyo diu que vol tornar-se a presentar a l'alcaldia de Lleida a les eleccions de 2023. Assenyala que sempre que ha assumit una responsabilitat l'ha delimitada en el temps, amb l'objectiu de no superar els set o vuit anys en un càrrec.

En aquest sentit, remarca que la "renovació freqüent" és bona i per això fixa el seu horitzó com a paer en cap en dos mandats i per tant, si surt reelegit d'aquí a dos any, diu que segurament serà la segona i darrera etapa del seu "compromís municipal".