El Lleida inicia el tram decisiu de lliga amb tres baixes per sanció

Els jugadors Cano, Simic i Yasser es perdran el partit per sanció

Redacció
01 d'abril del 2021

Aquest cap de setmana inicia la segona fase per decidir si l’any vinent el Lleida Esportiu jugarà a la primera o a la segona RFEF. El primer partit davant l’Hèrcules l’afrontaran amb 3 baixes importants, Simic, Cano i Yasser no participaran del partit.

Molo no podrà alinear els 3 jugadors blaus. Cano va ser expulsat un cop finalitzat el partit de l’Andorra per “venir corrent des de la banqueta cap a la meva persona en actitud molt alterada sent interceptat per un altre integrant del club”. El jugador valencià complirà un partit de sanció. Per la seva banda, Simic i Yasser no podran jugar per acumulació de targetes.

A més, a la banqueta no hi podrà ser Joel Donés, el preparador físic de l’equip, sancionat amb 4 partits per “venir fins a la meva posició protestant de forma irada i agafant-me els braços i interposant-se davant meu i no deixar-me desplaçar per expulsar un altre integrant de l’equip”, segons l’acta del partit davant l’Andorra.

L’àrbitre també va detallar a l’acta que «quan ens dirigíem pel túnel dels vestidors, una vegada finalitzat el partit, dos integrants del Club Lleida Esportiu, no identificats, ens van increpar en repetides ocasions en els següents termes: “Quina merda has fet, t’has carregat el partit, sou lamentables i uns fills de puta”.» També explica que van donar una puntada de peu a la porta. En total, el partit de l’Andorra li va sortir car al conjunt blau, amb un total de 1.790 euros per totes les sancions.