Fires

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Lleida se celebrarà finalment del 14 al 16 de maig

La 24a edició del certamen s'havia hagut d'ajornar en dues ocasions per la pandèmia

per Redacció, 1 d'abril de 2021 a les 17:00 |
La 24a edició de Lleida Ocasió, la Fira del Vehicle d'Ocasió de Lleida, se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de maig, després que Fira de Lleida i els representants del sector hagin consensuat aquestes dates. El certamen estava previst inicialment per als dies 29, 30 i 31 de gener i, posteriorment, per al mes de març. Després d'haver-la d'ajornar dos cops, es farà finalment al maig sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin.

El certamen presenta ja una ocupació del 100%, amb una trentena d'expositors, fruit de l'interès de les empreses en participar a la fira. Lleida Ocasió pretén contribuir a reactivar l'activitat comercial que s'ha vist alentida durant la pandèmia.


El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha remarcat que el saló s'ha convertit en el referent del sector a Lleida, tot i que també amb una bona capacitat d'atracció i d'influència en les províncies veïnes.

Lleida Ocasió es portarà a terme als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte de Fira de Lleida amb una àmplia exposició de turismes, tot terrenys, vehicles industrials i autocaravanes, a més d'equipaments i recanvis per a vehicles. L'entrada a la fira és gratuïta. En la darrera edició de Lleida Ocasió es van vendre més de 140 vehicles de tot tipus. El saló va acollir 30 expositors i prop de 600 vehicles.

 

Participació