Salut allarga fins a les vuit del vespre el cribratge massiu a Lleida

Durant el matí s'han efectuat prop de 500 PCR, que se sumen a les 445 fetes dimecres a la tarda

Una de les persones que ha acudit a fer-se la PCR en el cribratge massiu a la Zona Alta de Lleida, el 31 de març del 2021.
Una de les persones que ha acudit a fer-se la PCR en el cribratge massiu a la Zona Alta de Lleida, el 31 de març del 2021. | Salvador Miret / ACN
Redacció
01 d'abril del 2021
El Departament de Salut ha decidit allargar aquest dijous una hora el cribratge massiu que està duent a terme en una carpa instal·lada a la Zona Alta de Lleida arran de l'increment de casos de Covid-19 detectats en les darreres setmanes a la ciutat.

Les proves PCR van començar dimecres a la tarda i han continuat aquest dijous a les deu del matí. Se'n duran a terme tota la jornada, en concret fins a les vuit del vespre i no fins a les set tal com Salut havia previst inicialment, davant l'alta afluència de persones que hi han acudit. Tot i això, des del Departament han descartat prolongar-les a divendres.

Durant la tarda de dimecres, es van fer 445 proves PCR i, entre les deu del matí i la una del migdia d'aquest dijous, prop de 500 més.