Perilla l'assistència de públic al Camp d'Esports després de l'augment de contagis a Lleida

Les autoritats sanitàries es mostren preocupades per la situació a la ciutat i estudien noves restriccions que afectarien estadis i pavellons

01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:33h
El Camp d'Esports pràcticament buit
El Camp d'Esports pràcticament buit | Lleida Esportiu

La imatge d'un Camp d'Esports amb públic pot haver estat fugaç. Els afeccionats que van poder entrar a l'estadi el passat diumenge per primer cop en un any podrien tornar a tenir l'entrada vetada en les properes setmanes si el Procicat decideix augmentar les restriccions degut a l'augment de contagis a la demarcació de Lleida i, en concret, a la ciutat.

La pandèmia s'ha disparat novament en diversos indrets de Catalunya, inclosa la ciutat de Lleida, de manera que la Generalitat ja es planteja un retorn al tancament comarcal i un enduriment de les mesures de reunió. En aquest sentit, segons ha pogut saber Nació Digital, s'està estudiant la idoneitat de deixar entrar gent als estadis i pavellons, de manera que no es descarta a dia d'avui un nou tancament en equipaments com el que s'ha viscut en els darrers dotze mesos. 

El Lleida Esportiu, doncs, jugaria altre cop sense públic a les grades just en el moment en què es juga l'accés a la Primera Divisió RFEF. Les mesures restrictives no es contemplen, però, per aquest cap de setmana en el matx entre els lleidatans i l'Hércules.

A la ciutat de Lleida preocupa l'augment de casos. Un dels majors motius de preocupació és la situació hospitals, perquè ara hi ha un centenar més d'ingressats que fa una setmana i les UCI en fa dues que no es buiden, malgrat que aquests indicadors triguen més a empitjorar que els contagis. A algunes comarques com el Barcelonès o el Segrià, a més, l'augment d'hospitalitzacions és especialment notable.