La Festa Major de Lleida comptarà amb l'actuació de ZOO i un gran escenari als Camps Elisis

Pueyo considera "essencial" que "la societat lleidatana pugui anar trobant aspectes il·lusionadors"

Redacció
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:25h
L'Ajuntament de Lleida prepara la Festa Major de Maig seguint amb el model de potenciar el talent local, la presència femenina i la dimensió familiar de les festes. En una entrevista a l'ACN, l'alcalde Miquel Pueyo avança que treballen en un nou format de pregó i perquè els Camps Elisis puguin acollir un gran escenari "únic a Catalunya".

A la vegada, anuncia que ZOO serà una de les formacions que actuarà enguany a la Festa Major. 

Pueyo explica que la Paeria treballa per celebrar la Festa Major de Maig seguint el model que ja va posar en pràctica l'any passat, per exemple, a les Festes de Tardor. Això, passa per potenciar el talent local i femení i donar una "dimensió familiar" a les festes, fent que "les activitats de vespre nit comencin abans i acabin a una hora raonable".

L'alcalde considera "essencial" en el marc que "la cultura és segura" que "la societat lleidatana pugui anar trobant aspectes il·lusionadors en el dia a dia perquè hi ha una part de la postpandèmia que cal treballar que és impacte sobre l'estat d'ànim". "Necessitem esperança i il·lusió per tirar endavant", afirma.