Habitatge

L'EMU i la Sareb signaran un acord per a la cessió d'habitatges a Lleida

Talamonte diu que serà un conveni "històric" per "donar un impuls important a la gestió d'habitatge públic a la ciutat"

per Redacció, 31 de març de 2021 a les 17:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) de Lleida i la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) s'han reunit aquest dimecres per fixar les condicions amb què la Sareb cedirà de forma temporal i en usdefruit un lot important d'habitatges per ser destinats a polítiques socials a Lleida.

El tinent d'alcalde i regidor d'Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha indicat que serà un conveni "històric", que ha de "donar un impuls important a la gestió de l'habitatge públic a la ciutat". Segons Talamonte, es tracta de la cessió "d'un paquet important d'habitatges" que estaran disponibles "per fer front a la situació d'emergència habitacional, que la pandèmia ha agreujat encara més".


Serà l'EMU, en virtut de la delegació de l'Ajuntament de Lleida, qui durà a terme els processos d'adjudicació dels habitatges cedits per la Sareb i ostentarà la condició d'arrendadora gestionant els lloguers.

 

Participació