La Nucía, Hércules i Llevant B; el camí del Lleida Esportiu per pujar a la Lliga Pro

Els de Molo disputaran sis partits i tenen poc marge d'error perquè comencen amb 27 punts, dos menys que Llagostera i Cornellà

Dos jugadors del Lleida durant un partit
Dos jugadors del Lleida durant un partit | Lleida Esportiu
Redacció
28 de març del 2021
Actualitzat a les 22:55h
El Lleida Esportiu jugarà la segona fase de la lliga amb l'obligació de quedar entre els dos primers classificats per pujar a la Primera Divisió RFEF (Lliga Pro), la que reuneix els millors equips de la Segona B i que s'estrenarà la temporada vinent.

Els de Molo hauran de disputar sis partits contra tres equips del País Valencià; Hércules, Llevant B i La Nucía. En aquest grup també hi ha el Cornellà, el Badalona i el Llagostera, equips contra els que el Lleida ja ha jugat. La competició s'iniciarà la setmana vinent i el club lleidatà començarà amb 27 punts, els que ha aconseguit fins ara.

El fet de conservar la puntuació suposa que els de Molo arrencaran per sota de Cornellà, Llagostera i Badalona, que tenen 29 i 28 punts. Els equips valencians, per la seva banda, jugaran vuit partits, dos més que els catalans ja que en la primera fase només n'han disputat 18. Aquest fet vol dir que el Lleida tindrà menys marge d'error ja que només disputarà tres encontres a casa i tres més a fora i començarà lluny de les places que donen accés a la Primera Divisió RFEF.