Coronavirus

Alpicat tanca equipaments municipals per l'augment de casos de Covid-19

La decisió s'adopta davant les recomanacions de Salut arran del context de rebrot del virus al municipi

per Redacció, 26 de març de 2021 a les 16:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Alpicat ha acordat aquest divendres la cancel·lació de totes les activitats i el tancament dels espais i equipaments municipals fins al 9 d'abril.

La decisió té lloc atenent les recomanacions i directrius del Departament de Salut arran del context de rebrot de Covid-19 que està tenint lloc al municipi del Segrià en els darrers dies, amb l'objectiu que aquest disminueixi i s'estabilitzi. L'augment de la incidència va propiciar a principis de setmana una reunió entre el consistori i Salut per valorar la situació i ara s'ha acordat per Junta de Govern. La decisió afecta, entre d'altres, el 1r Open de Tennis i la Programació de Primavera de La Unió.


L'Ajuntament d'Alpicat reforçarà els missatges de sensibilització per al compliment de les mesures de prevenció, incloent el reforç de les accions destinades a la reducció de la interacció social, amb el suport dels agents municipals i de la Creu Roja. D'aquesta manera, es restringeix al públic espais i equipaments municipals com són les instal·lacions esportives, exceptuant per fer-les servir per a competicions federades sense públic. També es tanquen tots els parcs i jardins municipals, incloses les zones d'esbarjo per a gossos.

Se suspenen totes les activitats culturals, esportives o similars que faci l'Ajuntament directament o per tercers en instal·lacions municipals; es tanca la Biblioteca Municipal, excepte per a préstec,; i l'escola municipal de música i les activitats extraescolars del col·legi, que es faran de forma telemàtica.


Les mesures entren en vigor a partir de dissabte fins al 9 d'abril, sense descartar que es puguin prorrogar si les circumstàncies ho aconsellen. Des de l'Ajuntament s'ha fet una crida a la població perquè respecti les restriccions i es redueixi al màxim la interacció social.

 

Participació